Vloer coating Tilburg

Vloer coating Tilburg
Een coating vloer voor uw huis of bedrijf in de regio Tilburg.
Nijssen Vloeren is gevestigd te Riel en heeft als werkgebied de regio Tilburg. Uiteraard is de coating vloer van Nijssen vloeren niet enkel voor de regio Tilburg. Zo werkt Nijssen vloeren ook in de regio van Eindhoven, Breda, Den Bosch of verder noordelijk in het land.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een vloer in Tilburg of daarbuiten?

Neem contact met ons op

Wij leveren o.a. de volgende type vloeren:

PU vloer
Epoxy vloer
Coating vloer / vloer-coating
Grindvloer
Marmerstone
Betonlook
Cementgebonden vloer
Troffelvloer

Een coatingvloer is de meest eenvoudige gietvloer beschikbaar. De coatinglaag kan aangebracht worden op nagenoeg iedere ondergrond. Een coatingvloer kan ook regelmatig opgefrist/vernieuwd worden zonder de bestaande laag te verwijderen. Een coatingvloer is dunner dan een PU of Epoxy vloer welke uit meerdere lagen bestaat. Vloercoating is een slijtvaste toplaag op een basis van epoxy en is daarom ook naadloos en sterk. Vloercoating is leverbaar in allerlei kleuren. Het biedt zeker voor leefomgevingen voldoende belasting.

Speciale vloercoatings zoals anti-slip zijn een prima oplossing voor ruimtes waar gewerkt wordt met vloeistoffen maar bijvoorbeeld ook voor een natte ruimte. Ook een antistatische vloer is te realiseren op basis van een coating. Wanneer de belasting van de vloer zwaar is, raden we aan om te kiezen voor een Epoxy vloer. Bij woonruimtes geeft een PU vloer een prettiger gevoel maar ook een coatingvloer is mogelijk.

De coating wordt aangebracht in een laagdikte van 0,2 mm tot 0,5 mm.

Bekijk de voorbeelden van coating vloeren om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en de veelzijdige toepasbaarheid van dit vloersysteem. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw woonruimten of kantoor. Vraag vandaag nog een epoxy coating offerte aan en u krijgt snel een reactie zodat u weet wat een coatingvloer voor u gaat kosten.