Epoxy gietvloer

Epoxy gietvloer is een vloer die voornamelijk wordt toegepast in de industrie. Deze vloeren zijn super sterk en kunnen worden vergeleken met een coating vloer. Echter is een epoxy gietvloersysteem  6 maal dikker dan een coatingvloer en daarmee ook strak, vlak en zeer duurzaam.

De epoxy gietvloeren kunnen geleverd worden in nagenoeg elke RAL of NCS kleur waardoor bijna ieder design mogelijk is.

Een Epoxy gietvloer is een afwerkvloer die op een dragende vloer wordt aangebracht, door middel van gieten. Een EP gietvloer wordt aangebracht in een dikte van ca. 3mm waarna de vloer strak uitvloeit.
Epoxy ESD Vloeren worden in de zakelijke markt breed toegepast. ESD staat voor Electro Static Discharge. De ESD vloeren van Nijssen Vloeren zorgen onder allerlei voorkomende omstandigheden voor een optimale geleiding van elektriciteit. Deze elektriciteit wordt in de grond geabsorbeerd en dus niet doorgegeven aan de omgeving. Zo wordt ongewenste spanningsopbouw teniet gedaan en wordt een plotse ontlading verhinderd. ESD vloeren zijn een must voor elke ruimte waarin met elektronische apparatuur wordt gewerkt. Een ESD vloer van Nijssen Vloeren voldoet aan de strengste eisen welke aan dit soort vloeren worden gesteld.

EP Gietvloeren kunnen tevens ingestrooid worden met zogenaamde flakes. Dat zijn gekleurde vlokken welke in de vloer verwerkt worden.

epoxy gietvloer