Nijssen Vloeren is een ervaren en innovatief bedrijf, opgericht in 2006 door Dirk Nijssen. Nijssen Vloeren staat voor betrouwbaar en duidelijk zaken doen, vakmanschap en jarenlange ervaring. Wij leveren een consistent en hoogwaardig product voor de zakelijke en particuliere markt. De groeiende vraag naar onze producten zorgt ervoor dat wij voor een steeds betaalbaardere prijs kunnen leveren. Nijssen Vloeren kenmerkt zich door zijn persoonlijke benadering, passend advies en vakwerk. De afgeleverde vloeren hebben inmiddels al vele positieve, tevreden klanten en geslaagde vloerverbouwingen opgeleverd!

Wij zijn leverancier en applicateur van gietvloeren, PU vloeren, mortelvloeren en vloercoatings op 2-componenten basis. Indien nodig kan Nijssen Vloeren alle typen vormvaste vloeren egaliseren.

Bedrijven hebben vaak de behoefte aan slijtvaste, stofvrije en makkelijk schoon te houden vloeren. Vaak in een kleur die bij het bedrijf hoort of betonlook voor een speelser uiterlijk. Zelfs bedrijfslogo’s en bewegwijzering in de vloer  behoren tot de mogelijkheden. Anti-slip coatings zijn daarentegen weer geschikt voor trappen, toiletten, douches, laboratoria en andere locaties waar een goede grip van belang is. Particulieren kunnen bij kunststof vloeren denken aan bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer en garage. Met het brede scala aan kunststof vloeren dat Nijssen Vloeren levert is er voor iedere klant een vloer op maat.

Omdat Nijssen Vloeren veel waarde hecht aan verantwoord ondernemen zullen alle afval en restproducten door ons worden opgeruimd en op een verantwoorde manier afgevoerd.

U zult alleen aan de nieuwe vloer zien dat er werkzaamheden hebben plaatsgevonden!

Begrippen die bij Nijssen Vloeren hoog in het vaandel staan

  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Ervaring
  • Flexibiliteit
  • Klanttevredenheid

Adres:
Vonderstraat 4
5133 AP
Riel

Bedrijfsgegevens:
Kvk: 17190468 te Tilburg
BTW: NL001778586B30
Bank: (IBAN) NL78 RABO 0121828905

Telefoonnummer:
+31 (0)13 2600030