Leefbeton

De leefbeton vloer wordt ook wel Beton-cire, Venetiaans woonbeton of Cemcolori genoemd. Het is een flexibel cementgebonden product. Leef beton wordt op de bestaande vloer aangebracht door middel van gieten. Het product wordt in twee lagen aangebracht. En vervolgens twee maal gesealed voordat de laklagen er op komen. Dit product is daardoor dus ook geschikt voor in de toilet of de badkamer.

Woonbeton vloeren hebben een uniek karakter. Het past daarbij werkelijk bij alle uitstralingen. Van design tot klassiek! Het robuuste uiterlijk is prima te combineren met hout, PU gietvloer of tegels.

Dit type gietvloeren kunnen worden geleverd in veel verschillende kleuren.  Bovendien is het door de Resin, flexibel en dus scheur overbruggend.

De leefbeton gietvloer wordt vooral in woningen, kantoren en winkels geappliceerd. Deze cement gebonden vloeren worden zowel particulier als voor de zakelijke markt veelvuldig geleverd. Het heeft een esthetische industriële look. Ook de leef beton vloeren zijn in verschillende tinten leverbaar. Op basis van het RAL kleur systeem maken we de gewenste tinten en kleuren.

Specifieke wensen?, vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vraag vandaag nog een leef beton vloer offerte aan voor uw leef beton vloer of bekijk de andere vloer-types.

Bekijk hier alle vloertypes

Natuurlijk vallen de uiterlijke kenmerken van de leefbeton vloeren het meest op. De naam leef beton is voor mensen die er totaal niet bekend mee zijn, soms wat verwarrend. Een betonvloer laten storten is het echter zeer zeker niet. Leefbeton heeft de looks van beton maar het is een zeer sterke gietvloer.

De eigenschappen van de leefbeton vloer:

  • op vrijwel iedere vlakke ondergrond geschikt
  • sterk en slijtvast
  • naadloos waardoor makkelijk schoon te houden
  • hygiënisch door geen vuilophoping in de naden, heel geschikt voor mensen met allergieën
  • kan gecombineerd worden met vloerverwarming
  • ideaal voor vochtige ruimtes
  • anti slip

Bekijk voorbeelden van reeds gemaakte vloeren op onze vloer projecten pagina.
Kom meer te weten over de RAL kleuren en Beton Cire.