Gekleurde gietvloer

Gekleurde gietvloeren zijn te maken in bijna alle kleuren. De kleurcodering voor de samenstelling van een gekleurde vloer bestaat uit RAL & NCS. Onderstaand geven wij een overzicht van een aantal mogelijke kleuren voor een gekleurde gietvloer.
Het is ook mogelijk twee kleuren te mengen waardoor er een gewolkt, gevlamd effect ontstaat. PU Betonlook

Wat is RAL?
RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. Het systeem is in 1927 in Duitsland ontwikkeld; RAL staat voor ReichsAusschuss für Lieferbedingungen. De standaard wordt beheerd door het Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung e.V.

Bron: Wikipedia

De mogelijkheden van een gekleurde gietvloer

Een combinatie van RAL kleuren is uiteraard ook een mogelijkheid. Om kleurverschillen zoveel mogelijk te voorkomen wordt een kleur voor het aantal m2 in een enkele batch gemaakt. Dit doen we altijd in overleg met u als klant. We geven graag advies bij het zorgvuldig kiezen van een kleur. Daarbij is het van belang dat u rekening houd met hoe de kleur in verschillende ruimtes eruit ziet. Zo maakt een donkerdere kleur een ruimte nog nog kleiner en daarom raden wij een donkere kleur voor met name kleine ruimtes af. Een lichtere kleur vloer geeft juist het effect dat het ruimtelijker oogt. Ook de licht inval is bepalend voor hoe de vloer eruit springt. En uiteraard kunt u de kleur vloer ook afstemmen op de stijl van uw inrichting.

Kiest u voor Nijssen Vloeren dan kiest u voor een duidelijke heldere aanpak. U weet voorafgaand waar u aan toe bent, wat de kosten zijn en hoe er gewerkt wordt. Nijssen vloeren heeft veel ervaring in het realiseren van Leef-beton en andere gietvloeren.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw eigen gekleurde gietvloer. Wij nemen uw aanvraag altijd snel in behandeling en u ontvangt altijd een passende en duidelijke offerte. Heeft u vragen over de mogelijkheden dan geven we daar graag antwoord op.