Gietvloeren van Nijssen vloeren

Nijssen vloeren is uw gietvloeren specialist. Ondermeer realiseren wij vloeren met de volgende vloersystemen. Op deze website vind u uitgebreide informatie over de verschillende vloer-systemen. Klik op een v/d verschillende vloertypen hier onder of ga naar de gietvloeren product pagina. Benieuwd naar wat voor vloeren we al hebben gerealiseerd, bekijk een aantal van de gerealiseerde projecten.

Epoxy gietvloer

PU gietvloer

Coating gietvloer

Betonlook gietvloer

Grind gietvloer

Troffel gietvloer

Marmerstone gietvloer

Een gietvloer van Nijssen vloeren voldoet aan de eisen m.b.t. veiligheid en duurzaamheid. Bovendien maken wij graag vloeren die er ook nog eens mooi uit zien en dat doen we in de gewenste kleur en uitstraling. Een gietvloer wordt altijd opgebouwd met meerdere lagen. Het verschil tussen de verschillende types gietvloeren zit hem in de samenstelling. In de praktijk zijn de verschillen gericht op de toepasbaarheid en de hardheid maar ook de uitstraling. Lees op deze websites alles over de verschillende kunststofvloeren en kom meer te weten over de mogelijkheden voor u thuis of uw bedrijf.

Wenst  u op korte termijn te weten te komen wat de gewenste vloer u gaat kosten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor uw gietvloer. Specifieke wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden.