Beton cire

Beton Cire / Betonlook

Beton Cire is betonlook ofwel woonbeton. Anders dan de naam doet vermoeden is dit een gietvloer-systeem met alle voordelen van een kunststofvloer maar de uitstraling van beton. En ten opzichte van beton biedt onze cire nog veel meer voordelen. We creëren een luxe uitstraling in een kleur naar wens. We gebruiken bovendien een systeem welke naadloos en vloeistofdicht is. En er is geen kostbare nabehandeling nodig. Lees over Cemcolori en de mogelijkheden of vraag vandaag nog een offerte aan voor een prachtige beton look cire vloer.

De Cire van Cemcolori is bovendien geschikt om niet alleen voor vloeren maar ook voor wanden te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld een badkamer laten maken waarbij de vloer doorloopt t/m de wanden. Of bijvoorbeeld een trapopgang waarbij de wand hetzelfde oogt als de vloer. Er is van alles mogelijk!

Naast de traditionele betonkleur tinten kunt u ook andere kleuren kiezen en voor bijvoorbeeld de badkamer is het mogelijk om de vloer anti-slip te maken. Wel zo veilig!

Of een muur helemaal laten doorlopen tot met die koof of een schouw? Bijna alles is mogelijk.
Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bekijk hier alle vloertypes

Voordelen van Beton Cire

Met deze beton look vloer bent u altijd zeker van een unieke eigen vloer en of wand want elke vloer zal er anders uitzien door het natuurlijke karakter. De vloeren zijn uitermate kras en slijtvast en bovendien goed te reinigen. Een bijzonder prettige eigenschap is dat de vloer volledig waterdicht is en naadloos wordt aangebracht. Daarom is het mogelijk om de vloer te laten overlopen in een andere ruimte. Door de natuurlijke uitstraling van dit type vloer past hij bij nagenoeg ieder interieur.

De voordelen:

  • natuurlijk uitstraling
  • kras en slijtvast
  • naadloos
  • waterdicht
  • in verschillende kleuren leverbaar
  • sterk
  • uniek uiterlijk