Gietvloer Bergen op Zoom

Gietvloer Bergen op Zoom particulier

Heeft u interesse in een PU gietvloer of cementgebonden gietvloer voor in uw huis in de regio Bergen op Zoom? De gietvloeren van Nijssen Vloeren passen perfect in uw keuken, woonkamer, badkamer, garage en zelfs in heel uw huis. Het maakt niet uit of u een nieuwbouw of bestaande woning heeft. Onze gietvloeren kunnen over nagenoeg iedere ondergrond aangebracht worden en gaan hand in hand met vloerverwarming!

Gietvloer Bergen op Zoom zakelijk

Bent u meer geïnteresseerd in een vloer voor in uw bedrijf? Hierbij kunt u denken aan een PU gietvloer voor kantoor, een coating of zelfs epoxy gietvloer voor in uw bedrijfshal. Een PU gietvloer kan in een zakelijke omgeving andere eisen hebben dan bij een particulier. Met name de slijtvastheid kan door een industriële toplaag te kiezen veel verbeterd worden. Nijssen Vloeren zal u hier met een passend advies assisteren!

Nijssen Vloeren is gevestigd te Riel en heeft als werkgebied de regio Bergen op Zoom. Uiteraard is de gietvloer van Nijssen vloeren niet enkel voor de regio Bergen op Zoom. Zo werkt Nijssen vloeren ook in de regio van Tilburg, Eindhoven, Breda, Den Bosch of verder noordelijk in het land.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een gietvloer Bergen op Zoom of daarbuiten?

Neem contact met ons op

Wij leveren o.a. de volgende type vloeren:

PU gietvloer
Epoxy gietvloer
Coating vloer / vloer-coating
Grindvloer
Marmerstone
Betonlook
Cementgebonden vloer
Troffelvloer