Cemcolori gietvloer

Betonlook gietvloer met Cemcolori

Cemcolori is een revolutionaire betonstuc welke al vanaf 1 mm laagdikte waterdicht is. Nijssen is gespecialiseerd in het toepassen van de Cemcolori naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke betonlook afwerkingen voor wanden, vloeren, aanrechtbladen, tafels en diverse meubels. De mogelijkheden van Cemcolori zijn groot waardoor het een vloer of wand biedt die altijd helemaal naar wens gemaakt kan worden.

Cemcolori heeft geen extra behandeling nodig om de vloer waterdicht te maken. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders van een betonlook vloer-systeem. Cemcolori is van nature al waterdicht. De afwerking wordt met een speciaal ontwikkelde (hartop) laklaag enkel beschermd tegen vuilaanslag. Dit maakt een vloer het Cemcolori systeem ook zeer goed reinigbaar.

De toepasbaarheid van Cemcolori is ongekend ruim. Het kan namelijk op bijna iedere ondergrond worden toegepast. Het aanbrengen van de waterdichte en noodloze cire geeft de mogelijkheid om het in iedere ruimte te gebruiken. Niet enkel op vloeren maar ook op wanden. Het kan zelfs aangebracht worden op bekisting. Zo kunt u bijvoorbeeld een wand laten doorlopen tot en met een koof. Omdat het ook toepasbaar is op tegels, is sloop of breekwerk bovendien overbodig. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Cemcolori is een revolutionair, waterdicht en onderhoudsvriendelijk systeem met een luxe design uitstraling! Dit prachtige product kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. Bovendien is Cemcolori door haar unieke eigenschappen een geliefd alternatief voor tegels in natte ruimtes. Het is bovendien mogelijk om het over de tegels heen te plaatsen, hierdoor wordt sloop- en breekwerk overbodig.

Cemcolori betonlook is leverbaar in 23 zorgvuldig geselecteerde standaardkleuren en 9 trendy 2020 kleuren. Voor projecten en op aanvraag zijn wij zelfs in staat om onze producten op basis van alle RAL en NCS kleuren te produceren!

 

Neem contact met ons op

Wij leveren o.a. de volgende type vloeren:

PU gietvloer
Epoxy gietvloer
Coating vloer / vloer-coating
Grindvloer
Marmerstone
Betonlook
Cementgebonden vloer
Troffelvloer