Gietvloer Tilburg

Gietvloer Tilburg particulier

Heeft u interesse in een PU gietvloer of cementgebonden gietvloer voor in uw huis in de regio Tilburg? De gietvloeren van Nijssen Vloeren passen perfect bij nagenoeg iedere woonruimte. Een gietvloer voor keuken, woonkamer, badkamer, garage en zelfs in heel uw huis. Het maakt niet uit of u een nieuwbouw of bestaande woning heeft. Onze gietvloeren kunnen over nagenoeg iedere ondergrond aangebracht worden en gaan hand in hand met vloerverwarming!

Gietvloer Tilburg zakelijk

Bent u meer geïnteresseerd in een vloer voor in uw bedrijf? Hierbij kunt u denken aan een PU gietvloer voor kantoor, een coating of zelfs epoxy gietvloer voor in uw bedrijfshal. Een PU gietvloer kan in een zakelijke omgeving andere eisen hebben dan bij een particulier. Met name de slijtvastheid kan door een industriële toplaag te kiezen veel verbeterd worden. Nijssen Vloeren zal u hier met een passend advies assisteren!

Nijssen Vloeren is gevestigd te Riel en heeft als werkgebied de regio Tilburg. Uiteraard is de gietvloer van Nijssen vloeren niet enkel voor de regio Tilburg. Zo werkt Nijssen vloeren ook in de regio van Eindhoven, Breda, Den Bosch of verder noordelijk in het land.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een gietvloer Tilburg of daarbuiten?

Neem contact met ons op

Wij leveren o.a. de volgende type vloeren:

PU gietvloer
Epoxy gietvloer
Coating vloer / vloer-coating
Grindvloer
Marmerstone
Betonlook
Cementgebonden gietvloer
Troffelvloer
Leefbeton

Wat is epoxy?
Epoxy is er in verschillende samenstellingen. Daarom werd voorheen ook gesproken over een kunststof vloersysteem. De kunsthars biedt dan ook zeer veel toepassingen. De samenstelling (het recept) is bepalend voor de kwaliteit. Maar ook bepalend voor de wijze waarin epoxy kan worden toegepast.

Epoxy bestaat in de basis uit een vloeibare hars (basiscomponent) en een vloeibare verharder.
Bij het mengen (mixen) van deze twee componenten hard de volledige vloeistof uit. De hardheid en dichtheid van de epoxy wordt bepaald met de meng verhouding van de twee componenten. Aan deze epoxy’s kunnen ook stoffen worden toegevoegd. Bijvoorbeeld om verkleuring door UV tegen te gaan.