Woonbeton

Gietvloer voor thuis in uw woonkamer, keuken, badkamer of wc.
Of is de vloer van uw garage versleten? Kies dan voor een stevige coatingvloer.
Nijssen Vloeren realiseert zowel een gietvloer voor thuis als bij bedrijven.

Woonbeton is helemaal trendy en is bovendien een vloersysteem die geschikt is voor letterlijk iedere ruimte.
Deze vloeren zijn zeer populair en ook bekend onder de naam leefbeton of beton look vloer. We maken de vloer zowel op basis van PU als Epoxy. PU is meer geschikt voor slaapkamer, woonkamer of bijvoorbeeld praktijkruimte. De hardere epoxy wordt toegepast in ruimtes waar de vloer wat steviger moet zijn. Beiden vloersystemen zijn duurzaam en sterk.

Je komt woonbeton overal tegen. Zo ook in winkels, praktijkruimten, showroom en gastverblijven e.a. accommodaties. Omdat woonbeton naadloos kan worden aangebracht, heeft de vloer een vuil en stofvrij karakter en daarmee is de vloer zo goed als onderhoudsvrij. Een beton look gietvloer is bovendien geschikt voor een vloerverwarming.

Woonbeton gietvloer
Een betonlook gietvloer heeft dezelfde eigenschappen als de andere gietvloeren en is daarom ook waterbestendig en zeer sterk. Een betonlook gietvloer (ook wel leefbeton genoemd), krijgt een toplaag met beton pigmenten waardoor de vloer natuurlijk oogt en lijkt op een betonvloer met het voornaamste verschil dat we kunnen bepalen hoe de vloer eruit komt te zien en welke kleur deze krijgt. De vloer kan van ruimte naar ruimte overlopen en er overal hetzelfde uitzien. Maar wil je juist wel verschil of bijvoorbeeld een gevlinderd patroon dan kan dat natuurlijk ook.

Wanneer u bijvoorbeeld vloerroosters of spots heeft wordt daar met het aanbrengen van de vloer rekening mee gehouden zodat het allemaal netjes aansluit.  Anti-slip nodig? Dan kunnen wij die ook aanbrengen in deze type vloeren.

Woonbeton is in verschillende kleuren beschikbaar.
U kunt kiezen voor de typische beton grijstinten of juist voor andere kleuren.

Profiteer van de voordelen van “woonbeton” van Nijssen Vloeren:

  • Woonbeton in RAL kleuren
  • Onderhoudsvriendelijke en hygiënische vloer
  • Afspraak is afspraak
  • Uw vloer gemaakt door ervaren vakmensen