Leefbeton gietvloer

De leefbeton gietvloer is op dit moment de meest populaire vloer en dat is niet voor niets. Een leefbeton ofwel woonbeton vloer is stijlvol geeft een luxe uitstraling en is bovendien zeer duurzaam. Met Cemcolori hebben we een vloersysteem welke geen ingrijpende/kostbare na behandelingen nodig heeft. Cemcolori is een flexibel cementgebonden product dat op de vloer wordt aangebracht middels het gieten.

Leefbeton met Cemcolori is naadloos, waterdicht en kleurvast. Bovendien zijn deze vloeren zeer duurzaam/sterk.

woonbeton vloeren hebben een uniek karakter en past werkelijk bij alle uitstralingen. Van design tot klassiek! Het robuuste uiterlijk is prima te combineren met hout, PU gietvloer of tegels.

Cemcolori leefbeton gietvloeren kunnen worden geleverd in allerlei kleuren en is door de Resin flexibel en dus scheur overbruggend. De leefbeton gietvloer wordt vooral in woningen, kantoren en winkels geappliceerd. Deze cement gebonden vloeren worden zowel particulier als voor de zakelijke markt veelvuldig geleverd. Het heeft een esthetische industriële look.

Bekijk hier alle vloertypes

Leefbeton

Leef beton ook wel woonbeton genoemd, is een zeer hoogwaardig, waterdicht cementgebonden product met esthetisch natuurlijke uitstraling. Leef beton/woonbeton is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en bovendien zeer sterk. In tegenstelling tot alle andere vloersystemen is een leefbeton gietvloer wel volledig vloeistofdicht. Het product wordt nooit gemengd met water maar met een speciaal soort hars waardoor het flexibel blijft maar ook sterk wordt.