Bij gievloeren Tilburg komt u bij Nijssen terecht met een jarenlange ervaring in gietvloeren voor zowel particulier als bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres.

Er bestaan een aantal verschillende naadloze kunststof gietvloeren tilburg. Epoxy en PU (PolyUrethaan) zijn de bekendste. In de industrie is het gebruik van acrylaat opkomend. Voor verschillende vloeren bestaan er verschillende oplossingen. Anti-slip, anti-slijtage, UV bestendig en wandcoatings.

De anti-slip wordt veel toegepast in natte ruimtes zoals de badkamer maar ook binnen bedrijven maken we vloeren met anti-slip. PU is uitermate geschikt voor praktijk ruimte, slaapkamer en leefruimten. Het hardere epoxy passen we toe in bijvoorbeeld een hal, garage of werkvloer. We geven altijd een advies voor de juiste keuze.

Gietvloer & vloerverwarming
Kunststof vloeren zijn uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming . Dit komt door de hoge elasticiteit van de gebruikte producten en het directe contact van de vloer met de ondervloer. Onze kunststof vloeren voelen heerlijk gelijkmatig warm aan uw voeten. Zo zullen ook uw huisdieren zich heerlijk relaxed thuis voelen.

Nijssen vloeren is een bekende naam in de regio maar werkt ook buiten de regio. Onze actuele kennis en jarenlange ervaring geeft u zekerheid voor een goed en nauwkeurig resultaat. Dat begint bij het juiste advies en vraag daarom vandaag nog een offerte aan. Wij informeren u altijd helder en duidelijk over de mogelijkheden.

Betonlook woonkamer Tilburg
  • PU gietvloer
Epoxy gietvloer heftruck
  • Epoxy gietvloer
coatinggietvloer
  • Vloer coating
Siergrind_grijs
  • Grindvloer
grindvloer
  • Marmerstone
leefbeton
  • Leefbeton