Gietvloer voor thuis

Gietvloer voor thuis in uw woonkamer, keuken, badkamer of wc.
Of is de vloer van uw garage versleten? Kies dan voor een stevige coatingvloer.
Nijssen Vloeren realiseert zowel een gietvloer voor thuis als bij bedrijven.

Onze gietvloeren zijn uitermate geschikt voor binnen gebruik. U kunt kiezen uit een breed assortiment aan kleuren en designs, waardoor u een vloer krijgt die perfect bij uw interieur past. De gietvloer is in veel verschillende ruimtes toe te passen, zoals de woonkamer, keuken, badkamer of wc. De gietvloer is een zeer duurzame vloer die ook nog eens makkelijk te onderhouden is. Naast gietvloeren leveren wij ook coatingvloeren voor binnen en buiten.

Coatingvloeren zijn een goedkopere optie voor een duurzame en stevige vloer. Coatingvloeren worden vaak toegepast in garages, magazijnen en andere ruimtes met veel verkeer. De coatingvloer is zeer slijtvast, waardoor deze vloer ideaal is voor ruimtes met veel verkeer. Onze vloeren worden altijd vakkundig gelegd door onze gespecialiseerde medewerkers. Uiteraard krijgt u van ons een garantie op de gelegde vloeren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een gietvloer of coatingvloer? Neem dan contact met ons op. Onze vloerspecialisten adviseren u graag bij uw keuze.